De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben zaterdagmiddag een onnodige en onverwachte nederlaag geleden. In Boxtel was promovendus ‘t Ivoor met 5-3 te sterk voor de formatie van manager Dinand Prinsen.

“Dit was slikken. Dit verlies was niet alleen onverwacht maar ook onnodig. We stonden halverwege weliswaar met 3-1 op achterstand door een nederlaag van Jelle Pijl tegen Marc Roofthooft in 34 beurten met 40-33 en een remise van Raymund Swertz tegen Richard Berkelmans in 43 beurten, maar dan moet het toch mogelijk zijn dat we dat in het tweede deel recht gaan zetten”, aldus een duidelijk teleurgestelde Dinand Prinsen.Maar het tegendeel bleek waar. “Anno de Kleine deed tegen Jack van Peer wat van hem verwacht mocht worden en won in 31 beurten met 22-40, maar Eddy Leppens kon het helaas voor ons niet afmaken. Hij had tegen Huub Wilkowski nog wel een 23-27 voorsprong maar toen Wilkowski een serie van tien caramboles produceerde was het gebeurd met Eddy en Wilkowski stelde na 22 beurten de eerste overwinning voor zijn team veilig. Jammer dat we al zo vroeg in de competitie averij oplopen.

't Balletje kan soms wel raar rollen. En om is zelfreflectie essentieel om te blijven groeien. Nu is het vooral gewoon denken op naar de volgende wedstrijd! Thuis tegen Aardexpress op zaterdag 13 oktober, ondanks dat ze laatste staan, vooral niet onderschatten."

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook