Het na twee wedstrijden nog ongeslagen HCR Prinsen gaat het komende zaterdag opnemen tegen promovendus ‘t Ivoor in Boxtel. De thuisclub zit nog steeds op het eerste wedstrijd punt te wachten, maar de ploeg van captain Jack van Peer verloor de eerste twee wedstrijden telkens met 2-6. De partijpunten kwamen in de eerste wedstrijd tegen BC Bousema op naam van de captain en in de tweede wedstrijd tegen L&B Ledermode wist Richard Brekelmans John Tijssens met 40-36 de baas te blijven.
 
“Hieruit blijkt maar weer dat de ploeg niet te onderschatten valt want met name in de wedstrijd tegen Bousema waren ze dicht bij een puntendeling”, aldus de captain van de Haarlose driebandenformatie Dinand Prinsen.
Ten opzichte van de gewonnen wedstrijd tegen Team Eekhoorn heeft hij iets moeten schuiven aangezien Dick Jaspers verplichtingen in Duitsland heeft. Zaterdag speelt Eddy Leppens op één, Anno de Kleine schuift door naar twee en Jelle Pijl naar drie. Terug op vier is deze dag Raymund Swertz.
 
“Op papier zijn we de favoriet, maar zoals ik al gezegd heb moeten we vanaf het begin bij de les zijn anders ben je ook tegen een ploeg als  ‘t Ivoor verloren en helemaal als zij met hun buitenlandse topspelers komen opdraven wordt het een gevaarlijk team”.
 
De eerste twee partijen in Boxtel beginnen zaterdag om 13:00 uur.

 

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook