Dick Jaspers speelde voor een enthousiast thuispubliek en won met 40-25 van Frans van Kuyk

 

De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen mogen zich na de overwinning in de return op Team Eekhoorn uit Oosterhout, terecht finalist noemen in de strijd om het kampioenschap. In eigen huis werd dinsdag een meer dan verdiende 8-0 overwinning geboekt op een tegenstander die in de reguliere competitie nog twee keer te sterk bleek voor de ploeg van Dinand Prinsen. Ook in de eerste play-off wedstrijd kwamen de Achterhoekse formatie moeizaam tot een puntendeling.

 

Jelle Pijl won met 40-24 in 34 beurten van Jerry Hermans en Anno de Kleine toonde veerkracht toen hij een achterstand van 31-35 alsnog na 36 beurten omboog in een 40-37 overwinning. Dick Jaspers en Eddy Leppens maakten daarna het karwei prima af. De kopman begon met een serie van vier gevolgd door één van tien caramboles en finishte na 14 beurten met 40-25. Leppens won het Belgisch onderonsje van Kurt Ceulemans met 40-16. Hij sloot zijn partij met twee maal vijf caramboles af.

“Ik ben blij dat we de finale gehaald hebben en op basis van de resultaten in de competitie ook meer dan verdiend”, aldus Dinand Prinsen. Hij verwacht zowel zaterdag als zondag twee spannende wedstrijden tegen S.I.S. Schoonmaak uit Den Haag. “Beide teams zijn elkaar aan gewaagd en de vorm van de dag zal ongetwijfeld van doorslaggevende betekenis zijn. Wij hebben weliswaar thuis gewonnen en daar remise gespeeld, maar dat zegt in de biljartwereld helemaal niets. Ook zij willen graag de hoofdprijs net als wij”.

Zaterdag is de eerste wedstrijd in Doetinchem in De Veemarkt en begint om 19:30 uur en zondag begint men een uur eerder. Er wordt overigens wel op vier tafels tegelijk gespeeld.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook