Na gestrand te zijn in de halve finale om de KNBB beker, wacht voor de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen komende dinsdag 19 juni in Haarlo opnieuw een finalewedstrijd. Captain Dinand Prinsen en zijn mensen spelen dan de play off return tegen Team Eekhoorn uit Oosterhout voor plaatsing om het landskampioenschap , dat 23 en 24 juni in De Veemarkt in Doetinchem wordt gehouden.

“En dat zal geen gemakkelijke wedstrijd worden. In de reguliere competitie moesten we beide keren de punten aan de mensen uit Oosterhout laten.

Ook in de eerste play off wedstrijd kwamen we met de schrik vrij. Na twee verliespartijen in de eerste sessie van Jelle Pijl en Anno de Kleine, keken we al tegen een 0-4 achterstand aan. Dankzij een subliem spelende Eddy Leppens en een degelijk spelende Dick Jaspers sleepten we nog een remise uit het vuur”. Bij opnieuw een remise dan zal het aantal geproduceerde caramboles de doorslag gaan geven. “Ik hoop uiteraard dart we gaan winnen maar bij een eventuele remise staan we er wel goed voor met 150-123 caramboles aldus Dinand Prinsen.

Het team dat dinsdagavond aan het langste eind trekt speelt zaterdag 23 juni om 19:30 uur de eerste wedstrijd om het landskampioenschap tegen
S.I.S Schoonmaak uit Den Haag, de nummer één van de reguliere competitie, en een dag later op zondag begint de tweede wedstrijd om 18:30 uur in Doetinchem

Zowel hij als de tegenstander komen in dezelfde samenstelling als in de eerste wedstrijd naar de tafels. Team Eekhoorn speelt met Frans van Kuijk, Kurt Ceulemans, Kenny Miatton en captain Jerry Hermans en de thuisclub stelt daar Dick Jaspers, Eddy Leppens, Anno de Kleine en Jelle Pijl tegenover. De wedstrijd dinsdagavond in Haarlo begint om 19:00 uur.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook