De eerste play-off wedstrijd voor een plaats in de finale om het kampioenschap driebanden tussen HCR Prinsen en Team Eekhoorn is maandagavond in Oosterhout in een 4-4 gelijkspel geëindigd.

Na de eerste twee partijen keek de ploeg van Dinand Prinsen tegen een 4-0 achterstand aan. Anno de Kleine moest in een zeer verdedigende partij zijn meerdere erkennen in Kenny Miatton. Miatton bleef de gehele partij aan de goede kant van de score en finishte na 33 beurten in 40-34.

 

Op de andere tafel stond Jelle Pijl halverwege tegen Jerry Hermans nog op een 13-20 voorsprong, maar viel in het tweede deel stil en moest het initiatief aan de captain uit Oosterhout laten. Hermans won in 27 beurten met 40-36.

“Zou het dan voor de derde keer mis gaan dit seizoen tegen de voor ons zo langzamerhand als “Angstgegner” bekend staande tegenstander? Maar gelukkig waren Eddy Leppens en Dick Jaspers deze avond veel te sterk voor hun tegenstander. Leppens had geen enkele moeite om zijn landgenoot Kurt Ceulemans de baas te blijven en ook Jaspers deed het dit keer stukken beter dan in de vorige wedstrijd toen hij van Ceulemans verloor. Nu was Dick met 27-40 in 21 beurten te sterk voor Frans van Kuijk. Aangezien Eddy ook ruim won met 16-40 in 15 beurten hebben we ons ondanks de remise een goede uitgangspositie verschaft door het maken van veel meer caramboles dan de tegenstander”, aldus een achteraf toch wel tevreden captain. De return is op dinsdag 19 juni in Haarlo.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook