De wedstrijddata van de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale om het driebandenkampioenschap tussen het Haarlose HCR Prinsen en Team Eekhoorn uit Oosterhout zijn bekend. Captain Dinand Prinsen en zijn mannen spelen komende maandag 14 mei om 19:00 uur in Oosterhout en dinsdag 19 juni is om 19:00 uur de return in Haarlo. De finalewedstrijden zijn op zaterdag 23 en zondag 24 juni bij De Veemarkt in Doetinchem.

“Het zullen geen gemakkelijke wedstrijden worden. In de reguliere competitie was de ploeg van Jerry Hermans ons met tweemaal 2-6 de baas en met name de nederlaag van afgelopen zaterdag kwam hard aan. Gelukkig namen we zondag , tegen Zundert sportief revanche, maar dat wil niet zeggen dat we ons al rijk rekenen en geplaatst hebben”, weet ook de captain.

 

Prinsen had graag in zijn sterkst mogelijke bezetting willen spelen. De plaatsen één en twee heeft hij ten opzichte van zaterdag niet veranderd, Dick Jaspers en Eddy Leppens, maar op de plaatsen drie en vier wel. “Ik wilde een goede uitgangspositie creëren voor de return en daarom Jef Philipoom inzetten op drie, maar door een reglementswijziging is hij niet speelgerechtigd. Anno de Kleine speelt nu op drie en Jelle Pijl op vier. Wat Hermans hier tegenover zet is bekend, zij spelen met  Van Kuijk, Ceulemans, Miatton en Hermans. Ik verwacht dan ook vier spannende partijen die alle kanten op kunnen en laat het dit keer maar de onze zijn”.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook