Komend weekend spelen de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hun laatste wedstrijden voor de reguliere competitie. De ploeg van captain Dinand Prinsen weet zich al verzekerd van het spelen van play-off wedstrijden om het kampioenschap, maar ze willen graag eerste worden in de competitie.

“Dan zijn we verzekerd van het spelen van de finale in het weekend van 23 en 24 juni in Doetinchem. Blijven we tweede dan moeten we tegen de nummer drie van de ranglijst in een uit- en thuiswedstrijd gaan uitmaken of we inderdaad naar Doetinchem mogen voor het spelen van de finale. Om dit te bereiken moeten we zelf zaterdag uit bij de huidige nummer drie Team Eekhoorn de volle winst pakken, en een dag later thuis tegen het altijd het onberekenbare STZ uit Zundert ook.

 

“Daarnaast moet S.I.S. Schoonmaak natuurlijk ook punten verliezen en dat lijkt alleen mogelijk op zaterdag want dan treft het thuis L&B Ledermode de nummer vier die vecht voor haar laatste kans op plek drie. Ik ga er niet vanuit dat S.I.S. punten gaat inleveren bij degradant MCR op zondag. Wij hebben het in principe niet in eigen hand en moeten afwachten wat S.I.S. doet, wij hebben wel een beter doelsaldo dan Den Haag , aldus Prinsen.

Zaterdag gaat hij met Dick Jaspers, Eddy Leppens, Jelle Pijl en Raymund Swertz naar Oosterhout en zondag speelt hij met Anno de Kleine in plaats van Jelle Pijl.
Zowel op zaterdag als op zondag beginnen de eerste partijen om 13:00 uur. In Haarlo is dat zondag aan de Eibergseweg.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook