De topper in de driebandencompetitie tussen koploper S.I.S. Schoonmaak en HCR Prinsen is zondag in een 4-4 geëindigd, waardoor het verschil tussen beide teams één punt blijft. Na de eerste twee partijen was de wedstrijd ook al in evenwicht.

Eddy Leppens won in 22 beurten met 26-40 van Jean van Erp en kwam eigenlijk in de gehele partij geen moment in gevaar. Alleen in het begin kon van Erp zijn tegenstander bijhouden, 11-11 na tien beurten, maar daarna nam Leppens afstand en via de tussenstanden 18-20, 24-34 pakte hij de eerste twee partijpunten. Op de andere tafel had Raymund Swertz weinig in te brengen tegen Jeffrey Jorissen( 16 in 2 beurten) en leed een 40-24 nederlaag in 22 beurten.

 

In het tweede deel begon Raimond Burgman tegen Anno de Kleine als een speer en nam al snel een 23-11 voorsprong. De man uit Helmond liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam met een paar goede series weer helemaal terug in de partij en won ten slotte met 37-40 na 25 beurten. Op de andere tafel keek Dick Jaspers tegen Glenn Hofman vooral tot aan de pauze tegen een kleine achterstand aan. Kort voor tijd kwam de kopman van de ploeg uit Haarlo op een 32-35 voorsprong maar Hofman gaf zich niet gewonnen en met een serie van acht caramboles besliste hij de partij in zijn voordeel in de twintigste beurt.

“Dit is wel een terechte uitslag. Swertz had niets in te brengen tegen Jorissen en de drie andere partijen hadden ook zomaar een andere uitslag kunnen hebben”, aldus een tevreden captain Dinand Prinsen.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook