Na een vrij eenvoudige overwinning in Apeldoorn op Provinciegenoot A1 Biljarts, staat er voor de driebanden spelers van HCR Prinsen uit Haarlo komend weekend wederom een streekwedstrijd op het programma. Dit keer komt De Veemarkt uit Doetinchem naar Haarlo.

De eerste wedstrijd in Doetinchem werd door de ploeg van Dinand Prinsen met 0-8 gewonnen, “maar dit keer hoeft het niet zo gemakkelijk te gaan als destijds. De Veemarkt speelde toen zonder onder andere Tayfun Tasdemir en het kan zo maar zijn dat hij deze keer wel zijn opwachting maakt en misschien ook wel Tolgahan Kiraz en Dustin Jäschke want De Veemarkt staat voorlaatste met twee punten achterstand op nummer tien, ‘t Hartje Van Wanrooy, en zal daarom de huid zo duur mogelijk willen verkopen”.

 

Zelf speelt Prinsen in een bijna identieke opstelling als destijds, alleen nu speelt Dick Jaspers op één in plaats van Eddy Leppens. Verder speelt hij met Anno de Kleine, Jelle Pijl en de kersverse Nederlands kampioen vijfkamp Raymund Swertz. Later op deze dag speelt HCR Prinsen nog de return in de vijfde ronde van de beker tegen Jan Brock amusement in Daarlerveen. De eerste wedstrijd eindigde in 8-0 (10-2) voor de nummer twee van de eredivisie.

De eerste twee partijen in Haarlo aan de Eibergseweg beginnen om 13:00 uur.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook