De Gelderse derby in Apeldoorn tussen A1 Biljarts en de bezoekers uit Haarlo HCR Prinsen is zondagmiddag in een overtuigend 0-8 overwinning geëindigd voor de ploeg van Dinand Prinsen.

“We begonnen heel goed aan de wedstrijd. Jelle Pijl won probleemloos van Kay de Zwart met 21-40 na 29 beurten. Hij begon met een serie van zeven en stond halverwege al op een 6-20 voorsprong. Jelle controleerde vanaf het begin de partij en kwam geen moment in gevaar. Ook Raymund Swertz kende tegen Addy Wienk geen problemen.

Hij opende met een serie van twaalf en stond halverwege na tien beurten op een 9-21 voorsprong. Jammer was wel dat hij bij 38 caramboles in 19 beurten nog twaalf beurten nodig had om de laatste twee caramboles te maken waardoor Wienk nog op 26 caramboles kon komen”, aldus de captain.

Ook in het tweede del kende HCR Prinsen weinig of geen problemen en toen Anno de Kleine met 28-40 in twintig beurten zijn partij over de streep had getrokken was de winst in de Gelderse derby binnen. “Maar zoals wel vaker had ook Eddy Leppens toch meer moeite om Martien van der Spoel te verslaan. Vanaf het begin had Leppens wel een kleine voorsprong, maar echt los kon hij niet van zijn tegenstander komen. Uiteindelijk trok hij wel na 28 beurten met 35-40 aan het langste eind”.

HCR Prinsen is door deze overwinning en met nog vijf wedstrijden te gaan zo goed als zeker van plaatsing voor de play-off wedstrijden om het kampioenschap net als S.I.S. Schoonmaak uit Den Haag dat ook vandaag geen fout maakte tegen Team Eekhoorn, dat nog wel aanspraak kan maken op plaatsing.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook