Zoals min of meer ook wel werd verwacht heeft het Haarlose HCR Prinsen zondag een enkele moeite gehad om tegen ‘t Hartje Van Wanrooy de punten in eigen huis te houden. Na een tussenstand van 4-0 werd het uiteindelijk 8-0 voor de ploeg van Dinand Prinsen.

Zijn team begon uitstekend aan de eerste twee partijen. “Eddy Leppens nam tegen Ad Broeders vanaf het begin het initiatief en stond halverwege al op 20-4 voorsprong. Vier beurten later was de partij al gespeeld. Eddy deed dat zeer overtuigend met een slotserie van 11 caramboles”.

 

Ook Jelle Pijl leek tegen Wim van Cromvoirt op een mooi moyenne af te stevenen. “Na 22 beurten stond hij al op een 38-9 voorsprong maar hij had toch voor de laatste twee caramboles maar liefst 11 beurten nodig waardoor van Cromvoirt nog terug kon komen tot 26 caramboles”.

In het tweede deel van de wedstrijd maakten Dick Jaspers tegen Frank Martens en Raymund Swertz tegen Volkan Cetin het karwei koelbloedig af. “Dick had maar 18 beurten nodig en liet zijn tegenstander niet verder komen dan negentien caramboles, alleen Raymund tegen Cetin werd een onnodig lange partij die over 55 beurten ging. Cetin kwam tot 30 caramboles.

Na de competitie wedstrijd werd er nog tegen Daarlerveen gespeeld in de 5e ronde van de KNBB Beker.
Ook hier werd overtuigend gewonnen, 8-0 winst en 10-2 in sets. De return wordt over enkele weken in Daarlerveen gespeeld.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook