De nummer twee van de Bufallo League, het Haarlose HCR Prinsen, heeft zondagmiddag geen enkele moeite gehad bij hekkensluiter MCR in Oosterhout. Na een 0-4 stand halverwege werd het uiteindelijk 0-8 voor de ploeg van captain Dinand Prinsen.

In het eerste deel van de wedstrijd won Eddy Leppens via 11-19 na zestien beurten met 17-40 in 25 beurten van Nick van Loenen. Op de andere tafel won Anno de Kleine zonder problemen met 21-40 in 42 beurten van Leon Brouwer, “maar het was al met al een matige partij van Anno want hier had een veel beter moyenne uit moeten komen, maar het liep niet zoals de Helmonder graag gewild had ”, aldus de captain.

 

In het tweede deel van de wedstrijd nam Jelle pijl al heel snel een 5-21 voorsprong tegen Randy Loenen en deed dat onder andere met een serie van acht caramboles. Op de andere tafel deed kopman Dick Jaspers weinig voor de Hengeloër onder want ook hij stond tegen Bert Hoefnagels na tien beurten al op een 8-26 voorsprong. Jaspers deed dat onder meer met een serie van tien caramboles. Beide spelers wonnen uiteindelijk ruim van hun tegenstanders, Jaspers met 9-40 in zestien beurten en Pijl 18-40 in 26 beurten.

“Het was een reguliere overwinning die je van tevoren wel incalculeert, maar het moet toch maar even gebeuren. Voor het team moyenne en voor zijn eigen moyenne was het wel jammer dat Jelle voor de laatste 7 caramboles 11 beurten nodig had”, aldus een tevreden Dinand Prinsen.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook