In een mooie driebandenwedstrijd hebben de spelers van HCR Prinsen en L&B Ledermode zondagmiddag de punten in Haarlo gedeeld. “En daar is niets op af te dingen”, aldus captain Dinand Prinsen.

Na de eerste twee partijen stond het Haarlo ook gelijk. “Raymund Swertz kwam tegen John Tijssens na 19-28 achterstand goed terug en won deze verdiend met 40-38 in 32 beurten en op de andere tafel leek Gerwin Valentijn tegen Anno de Kleine op een grote overwinning af te stevenen, maar De Kleine gaf zich nog niet zo gewonnen, maar trok toch met 38-40 na 40 beurten aan het kortste eind”.

 

In het tweede deel van de wedstrijd zagen de toeschouwers een sterk spelende Dick Jaspers tegen Eddy Merckx. “Dick begon met een serie van tien caramboles gevolgd door 5, 3, 4, 3, 12, 2 en 1. Dit was een lust om naar te kijken en Merckx kon alleen maar toekijken”. De beslissing over winst of remise moest komen uit de partij tussen Eddy Leppens en Dave Christiani. “Was in Hoeven Eddy de betere dit keer moest hij zijn meerdere erkennen in een sterk spelende Christiani die dan ook verdiend met 25-40 in 26 beurten won. Een uitslag waar we echt blij mee zijn, want het had ook zomaar 2-6 kunnen worden”, aldus de captain die zich zaterdagavond voor de volgende ronde van de beker wist te plaatsen ten koste van De Veemarkt en nu Jan Brock uit Daarlerveen als tegenstander tegenkomt.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook