Het kaderteam heeft een harde nederlaag geleden tegen Pelikaan 1 uit Zutphen. In Haarlo wonnen de bezoekers met 6-2.

Rob Pot ging onderuit tegen Ivo Gerritsen. Gerritsen vertrok van aqcuit met 69 en bouwde in de derde beurt zijn voorsprong uit met een serie van 43.Pot kon met series van 27, 25 en 37 iets van zijn achterstand goed maken maar zag Gerritsen in de achtste beurt de partij uit maken. Paul Wissink versloeg Frans Koster. Koster leek eenvoudig naar een overwinning te gaan maar Wissink kon middels een serie van 61 de partij kantelen. Koster enigzins van streek met 3 poedels op rij bleek toch veerkracht te hebben.

In de twaalfde beurt leek hij alsnog met de winst erandoor te gaan maar standde na een serie van 43 op 11 caramboles voor het eind. Wissink kon de resterende 8 caramboles in de twaalfde beurt uitspelen. Brian ter Braak ging hard onderuit tegen Michel van Silfhout. Van Silfhout sloeg in de zesde beurt een groot gat middels een serie van 219. Deze achterstand bleek voor Ter Braak te groot en kwam in 9 beurten niet verder dan 136 caramboles. Gerard ten Lohuis leek de overwinning voor het grijpen te hebben en had na 7 beurten middels een serie van 79 een voorsprong van 101 tegen 71 voor Rene Paap. Met een serie van 39 bouwde hij zijn voorsprong uit maar strandde in het zicht van de haven. Paap benutte zijn laatste kans en presteerde het om de laatste 47 caramboles bijeen te spelen.

De eerste volgende wedstrijd is maandag 19 februari. Dan staat de uitwedstrijd tegen de Korenmolen op het programma. Het kaderteam zal met hetzezelfde kwartet aantreden als tegen de Pelikaan.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook