Het kaderteam heeft tegen het laag geklasseerde Zandweerd verzuimt om de punten mee te nemen naar Haarlo. In Deventer werd het 4-4.

Het kaderteam kwam al snel op voorsprong door de overwinning van Brian ter Braak op Wim Meussen. Ter Braak, die op de helft werd verhoogd met 40 caramboles tot 250 caramboles opende matig maar dicteerde vanaf beurt 4. Series van 70-35 en 71 snelde hij in 9 beurten naar de eindstreep. Meussen kwam niet verder dan 78 caramboles. Peter Heutinck had moeite met het materiaal en zag Mark Witteveen met kleine series uit lopen. Ondanks een slot offensief met series van 20 en 25 kwam Heutinck na 18 beurten te kort.

 

Paul Wissink had geïnvesteerd in nieuw materiaal. Hij opende goed, bouwde zijn voorsprong uit en leek eenvoudig naar de winst te gaan maar zag Gijs Mulder vanuit het niets een serie van 40 produceren. Uiteindelijk bleek Mulder de gelukkigste en won na 21 beurten. Wissink bleef steken op 100 caramboles. Rob Pot kon zijn handen dicht knijpen met een winst tegen Gerrit Kordrijnk. Kordrijnk begon sterk met een serie van 27. Pot bleef tegen zichzelf spelen. Zag de beurten oplopen en leek zich gewonnen te geven. Kordrijnk kon het echter niet afmaken en zag Pot langzaam dichterbij komen. Hij had echter niet verwacht dat Pot in 19e beurt de partij uitmaakte met een serie van 55.

De eerst volgende wedstrijd is de streekderby tegen Driehoek / Willemsen sierbestrating. De eerste ontmoeting in Lichtenvoorde dit seizoen werd een remise.
In Haarlo zullen Ter Braak, ten Lohuis, Pot en Heutinck in actie komen
Aanvang 19.30

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook