Na het eerste deel van de Buffalo League competitie in mineur te hebben afgesloten, tweemaal verlies met 2-6, beginnen de driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo komende zondag de tweede helft met een thuiswedstrijd tegen Dallinga.çom uit Sluiskil.

“Dat was inderdaad even slikken als je binnen 48 uur de koppositie kwijt raakt door twee verliespartijen. Het is nu voor ons zaak, dat we zo snel mogelijk die vlekjes gaan wegwerken en de eerste mogelijkheid krijgen we komende zondag. Dan kunnen we tegen Dallinga uit Sluiskil tonen dat we echt tot de kanshebbers behoren voor de titel”, aldus captain Dinand Prinsen.

 

Hij moet het overigens deze zondag wel stellen zonder Dick Jaspers, waardoor Eddy Leppens weer op één speelt, Sjef Philipoom op twee, Anno de Kleine op drie en Jelle Pijl op vier.

De eerste wedstrijd in Sluiskil, toen wel met Jaspers, werd met 2-6 gewonnen, “maar dat geeft geen garantie dat het ook nu weer gaat gebeuren. De tegenstander komt in de sterkst mogelijke opstelling naar de Achterhoek, namelijk met Frédéric Caudron, Jean-Paul de Bruijn, Steven van Acker en Berry Dallinga”.

De eerste twee partijen aan de Eibergseweg in Haarlo beginnen zondag om 13:00 uur.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook