Het kaderteam heeft zich geplaatst voor de derde ronde van de bekercompetitie. In Haarlo wist HCR Prinsen de eerste ontmoeting te winnen met 5-3 en werd er in de tweede ontmoeting gelijk gespeeld.

Peter Heutinck won zijn eerste ontmoeting tegen Chris Jansen met 150 tegen 59. Jansen opende met 42 waarna Heutinck goed terug kwam met series van 38 en 86 om verolgens in de 6e beurt de partij in zijn voordeel te beslissen. In de tweede ontmoeting wist Jansen middels een tussenserie van 51 de partij te winnen in 11 beurten.

Paul Wissink ging de eerste partij tegen Frank de Bruijn onderuit met 60-110 in 15 beurten maar revancheerde zich in de tweede. Middels een tussenserie van 29 en een slotserie van 27 was hij na 12 beurten bij de eindstreep. Brian ter Braak won zijn eerste partij in 16 beurten maar verloor zijn tweede. Jean Verbeet snelde middels een tussenserie van 126 in 5 beurten naar de finish. Rob Pot was de enigste speler die ongeslagen bleef. Winfried Mourik-Wullings verraste Pot door de partij in de 5e beurt uit te spelen met een serie van 86 terwijl Pot een riante voorsprong had van 130-34. Pot bleef goed biljarten en presteerde om in de nastoot gelijk te maken met een serie van 50. In de tweede ontmoeting liet hij het zover niet komen en behaalde een duidelijke overwinning in 9 beurten middels een serie van 102.

Resultaten eerste wedstrijd

Resultaten tweede wedstrijd

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook