Het kaderteam heeft een nipte overwinning geboekt tegen Jan Brock Biljart uit Beuningen. Tegen de hekkensluiter werd een 6-2 overwinning behaald.

Het kaderteam kwam snel op een 4-0 voorsprong door overwinningen van Peter Heutinck tegen Jan Lubbelinkhof. Heutinck maakte het verschil met een mooie serie van 91 in de 6e beurt. In de 10e beurt kon hij als eerste eindigen en liet hij Lubbelinkhof op 81 caramboles met lege handen staan. Brian ter Braak overklaste Martin Ros in het 57/2. Ter Braak had middels series van 87 en 56 na 3 beurten reeds 160 caramboles. Na 6 beurten liet hij Ros kansloos achter. Ros kwam niet verder dan 31 caramboles.

Marcel Ernst boekte zijn eerste overwinning door nipt van Remco Schothuis te winnen. Ernst opende goed en had na 4 beurten een voorsprong van 24 tegen 50. Hij gaf Schothuis de tijd om iets van zijn achterstand goed te maken en na 11 beurten had hij middels series van 11, 12 en 22 het gat gedicht. Het werd een spannend eind dat elke kant kon opvallen. Schothuis leek de betere papieren te hebben maar Ernst trok met een serie van 19 aan het langste eind. Schothuis bleef op 104 van de 110 te maken caramboles staan. Gerard ten Lohuis moest uiteindelijk de overwinning laten aan Jordy de Kruijf. De Kruijf opende goed met een serie van 24 gevolgd door een serie van 22. Ten Lohuis kwam in de 6e beurt sterk terug met een serie van 59. Hij demareerde met een serie van 45. De Kruijf antwoordde direct met 24. In de 12e beurt leek Ten Lohuis de partij te beslisen maar strandde op 5 caramboles voor het eind. De laatste caramboles werd eenvoudig in de 13e beurt gemaakt en restte Ten Lohuis de nastoot maar kwam hier 2 caramboles tekort.

Klik hier voor het wedstrijdformulier

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook