Het kaderteam heeft na de 6-2 nederlaag van vorige week wederom een nederlaag geleden. In Denekamp gingen de kadristen van HCR Prinsen hard onderuit en verloren al hun wedstrijden.

Rob Pot moest de overwinning laten aan Roy van Wietmarschen. In 12 beurten wist van Wietmarschen de partij uit te spelen en bleef Pot op 151 caramboles staan. Peter Heutinck wist niet te winnen van André Bruins. Bruins wist in 12 beurten zijn te maken caramboles bij een te spelen. Heutinck kwam tot 111 caramboles van de 150.

Brian ter Braak ging onderuit tegen Jeroen Schulte. Schulte ging met 68 in de eerste beurt van start en kon Ter Braak het gat niet meer dichtmaken. In de 9e beurt moest hij de overwinning aan Schulte laten. 169-160 in 9. Gerard ten Lohuis ging kansloos onderuit tegen de sterk spelende Edwin Tieman. Middels een serie van 79 wist hij na 5 beurten de overwinning veilig te stellen. Ten Lohuis kwam niet verder dan 33 caramboles van de 180 te maken caramboles.

Volgende week speelt het kaderteam tegen hekkensluiter Jan Brock Biljarts. Brian ter Braak is verhinderd en Marcel Ernst zal zijn plek innemen. Verder spelen: Gerard ten Lohuis, Rob Pot en Paul Wissink.
Aanvang 19.30

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook