Voor komende zondag staat de driebandenderby der derby’s tussen koploper HCR Prinsen en Bouesema/Lochem in Lochem op het programma. De ontmoetingen tussen deze beide teams uit de Achterhoek zijn altijd spannend ongeacht de stand op de ranglijst.
“En dat zal dit keer niet anders zijn”, denkt captain Dinand Prinsen van de ploeg uit Haarlo. “Wij hebben het daar altijd lastig ongeacht de samenstelling van Bousema. Vorig jaar hebben we daar zelfs met 6-2 het onderspit moeten delven. Ook nu verwacht ik een bijzonder spannende wedstrijd en het zou ons zo maar het eerste puntverlies kunnen opleveren”. Prinsen komt met Dick Jaspers, Anno de Kleine, Jelle Pijl en Raymund Swertz zijn opwachting in Lochem maken.

 

Captain Ronny Hazewinkel: “Voor ons staat deze ontmoeting op zich en we verwachten toch wel een moeilijke middag. Zij zijn een team dat goed draait en ze staan niet voor niets ongeslagen aan kop en vooraf zijn we tevreden met het behalen van een punt”. Hazewinkel kan overigens niet over Murat Naci Coklu beschikken in verband met de trouwpartij van Tayfun Tasdemir. “Murat heeft in de laatste confrontaties met Dick Jaspers steeds goed gepresteerd en dat zal op papier een aderlating voor ons zijn. Gelukkig zijn mijn Duitse spelers wel beschikbaar”.

Hij speelt nu met Martin Horn op één, Stefan Galla op twee, Wesley de Jaeger op drie en Therese Klompenhouwer op vier. “Vooral de partij tussen Wesley en Jelle is een partij om naar uit te kijken”.

In Lochem aan de Zutphenseweg 35 wordt om 13:00 uur begonnen met de partijen tussen Therese Klompenhouwer en Raymund Swertz en op de andere tafel spelen Wesley de Jaeger en Jelle Pijl. Na de pauze spelen dan nog Martin Horn tegen Dick Jaspers en Stefan Galla tegen Anno de Kleine. Saillant detail, de beide kopmannen treffen elkaar een dag eerder ook in de Duitse competitie.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook