De driebandenspelers van HCR Prinsen hebben zondagmiddag in eigen huis de topper tegen de nummer twee S.I.S. Schoonmaak uit Den Haag met 6-2 gewonnen. Na twee partijen had de ploeg van captain Dinand Prinsen een 4-0 voorsprong genomen door de winstpartijen van Anno de Kleine en Jelle Pijl.

De Kleine versloeg Raimond Burgman na een gelijk opgaande partij met 40-35 in 32 beurten en Pijl won zijn partij van Jeffrey Jorissen overtuigend in 20 beurten met 40-24. Door deze overwinning is de Hengeloër nog steeds zonder puntverlies terwijl Jorissen zijn eerste nederlaag leed deze middag.

 

In het tweede deel bracht Glenn Hofman de spanning terug door Eddy Leppens gedecideerd terug te wijzen met 29-40 in 21 beurten. De beslissing moest toen komen uit de partij tussen Jef Philipoom en Jean van Erp.

“De Brabander begon goed, had tien caramboles in drie beurten en zelfs een 5-14 voorsprong. Halverwege had Philipoom echter de partij weer redelijk gelijk getrokken. In het tweede deel was Van Erp opnieuw de speler die het voortouw nam. Liep via 24-24, 34-35 uit naar 34-38 en ik had me al verzoend met een remise, maar toen toonde Philipoom zijn klasse en scoorde een serie van zes caramboles en was de winst alsnog binnen”, aldus een zeer tevreden captain Dinand Prinsen na afloop.
HCR Prinsen gaat nu aan de leiding met drie punten voorsprong op S.I.S. Schoonmaak.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook