Voor de komende zondag staat in Haarlo de driebanden topper tussen koploper HCR Prinsen en de nummer twee uit Den Haag, S.I.S. Schoonmaak, op het programma.

HCR Prinsen is na zeven gespeelde wedstrijden nog steeds zonder puntverlies terwijl de ploeg van captain Cor Trampe één punt minder heeft. Dit puntverlies liep het op in de uitwedstrijd in Oosterhout tegen Team Eekhoorn.

Captain Dinand Prinsen kan voor deze belangrijke topper niet over zijn vaste vier spelers beschikken. “Dat is natuurlijk wel heel erg jammer. Dick Jaspers speelt dit weekend in Lausanne en Raymund Swertz doet mee aan het NK 47/2, waar hij één van de favorieten voor de titel is. Toch denk ik dat door het inzetten van Sjef Philipoom op plek twee en Eddy Leppens als vaste vervanger voor Jaspers en samen met Anno de Kleine en Jelle Pijl er toch een sterk kwartet staat. Belangrijk voor ons is dat wij minimaal remise spelen tegen een tegenstander dat in de breedte zeer sterk is”.

 

Trampe zal ongetwijfeld alles in het werk gaan stellen om de achterstand op de koploper niet te laten oplopen en het liefst met de volle buit weer uit de Achterhoek zal willen vertrekken. Hij verschijnt met zijn vaste vier aan de tafels in Haarlo, namelijk Glenn Hofman, Jean van Erp, Raimond Burgman en Jeffrey Jorissen. “Het zal erg spannend en close worden, maar wel mooi”.

De eerste twee partijen aan de Eibergseweg beginnen om 13:00 uur.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook