Een nieuw biljartseizoen... nieuwe kansen.

Haarlo, 3 september 2020 - Het seizoen 2019-2020 werd in maart 2020 abrupt afgebroken door de corona uitbraak en de competitie werd dus niet uitgespeeld. Geen kampioenen, geen regio- en geen Nationale kampioenschappen. Lange tijd verkeerden we in een 'Intelligente Lockdown', waarbij een beroep werd, en nog steeds wordt gedaan op ons gezond verstand. Protocollen werden opgesteld, genoegzaam bekende regels waar een ieder zich strikt aan dient te houden, willen we niet in een tweede golf belanden. Het naleven van de regels blijkt in de praktijk knap lastig. Ook de horeca en biljart-lokaliteiten kregen het zwaar te verduren en nog steeds heerst er bij velen onzekerheid voor de toekomst.
Hoewel we nog niet verlost zijn van het virus 'Corona-Covid 19' zal de biljartcompetitie in onze regio 7 september weer van start gaan. Onder strikte voorwaarden weliswaar en daar dienen we onderling attent te zijn in de omgang tijdens onze wedstrijden. Als we elkaar in de gaten houden op gedrag en elkaar mogen corrigeren daar waar het fout dreigt te gaan dan zullen we redelijkerwijs niet verder in de problemen komen. In twee districten van de KNBB en Senioren Biljart Regio Twente hebben een groot aantal teams zich teruggetrokken vanwege corona en daar heeft men besloten de competitie niet van start te laten gaan.

Voor iedereen een gezond en sportief seizoen.

CORONA: Het spelen onder bijzondere omstandigheden zal van een ieder discipline eisen. Het protocol 'Verantwoord Biljarten KNBB' en bijlage staan ook op de website van ons District Berkel en Slinge. https://www.berkelenslinge.nl/home/corona

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media