Een jubel, dubbel- weekend voor HCR Prinsen. Tweemaal 8 – 0
Overtuigende overwinningen op ‘t Hartje Van Oosterhout in de Buffalo League en voor de KNBB-beker op ’t Ivoor uit Boxtel .

Haarlo en Boxtel 02-02-2020. De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben zondagmiddag thuis een overtuigende 8-0 overwinning behaald op de nummer drie van de ranglijst ‘t Hartje Van Oosterhout. Halverwege had de ploeg van captain Dinand Prinsen al een 4-0 voorsprong genomen. Met name Anno de Kleine deed in zijn partij tegen Harrie van de Ven van zich spreken. Met onder andere een serie van zeventien caramboles rekende hij in 23 beurten af met de halve finalist in de Masters. Van de Ven die een goed seizoen doormaakt, kwam niet verder dan 19 caramboles. Op de andere tafel stond Raymund Swertz tegen Frank Martens op een comfortabele voorsprong van 20-8. In het tweede deel kwam Martens nog goed terug en uiteindelijk trok Swertz na 37 beurten met 40-35 aan het langste eind.

Ook in het tweede deel van de wedstrijden kenden respectievelijk Dick Jaspers en Eddy Leppens geen enkel probleem met hun tegenstanders. Jaspers versloeg Glenn Hofman in 16 beurten met 40-18 en Leppens, die in het begin moeilijk los kon komen van Ismail Yasin, won onbedreigd met 40-30 in 27 beurten.

Prinsen: “Vooraf teken je natuurlijk voor deze uitslag, maar als je na de vier partijen kijkt valt er op deze overwinning niets af te dingen. Anno de Kleine was hier vanmiddag in prima doen met een serie van zeventien caramboles en ook Dick Jaspers had de ballen goed onder controle met onder andere een serie van elf caramboles. Jammer alleen dat Raymund Swertz in het tweede deel van zijn partij moeite had met het verdedigend spel van Frank Martens”

’s Avonds naar Boxtel voor de KNBB-Beker.
“Een mooi, maar pittig dagje voor HCR Prinsen, eerst 8-0 winst thuis in de competitie en vervolgens een ruime zege in Boxtel voor de beker, 8-0 winst en 10-2 in sets, de return wordt gespeeld op zaterdag 29 februari vanaf 19.00 uur in Haarlo”, aldus een super tevreden Dinand Prinsen.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media