Topduel in strijd om tweede plek in Haarlo: HCR Prinsen – ‘t Hartje Van Oosterhout

Na de belangrijke 2-6 overwinning afgelopen weekend in Sluiskil op Dallinga.com, staat voor komende zondag 2 februari voor de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen de topper tegen de nummer drie van de ranglijst, ‘t Hartje Van Oosterhout op de rol.

“Dit is inderdaad een topper. Allereerst hebben we nog wat goed te maken na de nederlaag destijds in Oosterhout, maar bij winst slaan we een mooi gat naar de huidige nummer drie die dan op vier punten achterstand komt te staan”, aldus captain Dinand Prinsen. “Belangrijk is echter om niet te verliezen”.

“Ten opzichte van de eerst wedstrijd kan ik nu wel beschikken over Dick Jaspers en Eddy Leppens, waardoor Anno de Kleine nu op plek drie gaat spelen en Raymund Swertz op vier. Interessant is natuurlijk ook de opstelling van de tegenstander, die op dit moment bij ons nog niet bekend is”.

“Na deze wedstrijd vertrekken mijn spelers direct naar Boxtel om de eerste wedstrijd om de beker in de vierde ronde tegen ‘t Ivoor te spelen. En ook deze wedstrijd zal weer veel van mijn spelers vragen, want ook de tegenstander is er alles aangelegen om een ronde verder te komen”.

De eerste twee partijen in Haarlo beginnen om 13:00 uur. De wedstrijd in Boxtel begint om ongeveer 19.30 uur.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media