HCR Prinsen wint verdiend uit bij Team Eekhoorn. Oosterhout, 22 decmber 2019 – Het Haarlose driebanden team HCR Prinsen heeft de eerste helft van het seizoen in Oosterhout afgesloten met een prima overwinning tegen Team Eekhoorn.

Halverwege was de wedstrijd nog in evenwicht. Een sterk spelend Raymund Swertz kende een prima start tegen Kurt Ceulemans. Na 14 beurten stond het 13-20, maar met een serie van zeven caramboles kwam de Belg weer helemaal terug in de partij. Vanaf dat moment was het constant stuivertje wisselen en uiteindelijk trok Ceulemans met een serie van vijf caramboles in de 26ste beurt aan het langste eind. Swertz bleef op 35 caramboles steken.

Op de andere tafel keek Anno de Kleine na 13 beurten tegen Josep Maria Maras Canadell tegen een 21-8 achterstand aan. Met een serie van tien caramboles van de Helmonder was de spanning weer volledig terug en ontspon zich een mooie partij met afwisselend succes. Het was de Helmonder die echter de zenuwen beter in de hand had en zijn team na 30 beurten met 38-40 weer naast de thuisclub bracht.

In het tweede deel was Jef Philipoom tegen zijn landgenoot Peter Ceulemans goed bezig. Met series van tien en acht caramboles sloeg hij direct al een gat en won verdiend met 14-40 in zestien beurten. “Het wachten was toen nog op de uitslag van de partij tussen Frans van Kuijk en Eddy Leppens. Eddy had het in begin even moeilijk met zijn tegenstander maar stond na 14 beurten op een 13-21 voorsprong. Hij bleef goed en geconcentreerd spelen en trok uiteindelijk met 33-40 aan het langste eind ondanks drie missers op rij”, aldus een tevreden captain Dinand Prinsen. “Wij gaan met een goed gevoel de feestdagen in”.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media