Uniek evenement krijgt passende live tv-registratie...
Ziggo Sport toont commitment aan grote biljarttoernooien.
Begin dit jaar kon een ongekend succes voor het vaderlandse driebanden worden gemeld: de World Cup keerde na jaren afwezigheid terug binnen onze landsgrenzen! Bekendgemaakt werd dat voor liefst drie jaar (2019, 2020 en 2021) in Cultuur Haven Veghel, op de CHV Noordkade in de Koekbouw, de World Cup Driebanden zal gaan plaatsvinden.
De trots en vreugde hierover was groot binnen het Nederlandse driebanden. Het was een mooi bericht in een sowieso geweldig jaar voor Nederland, dat werd afgesloten met de wereldkampioen en nummer één van de wereld bij zowel de dames (Therese Klompenhouwer) als bij de heren (Dick Jaspers). Het was ook een beloning voor de aanhoudend grote inzet van de KNBB Sectie Driebanden.

Het driebanden heeft internationaal een geweldige vlucht genomen! Steeds mondialer, nieuwe creatievere toernooien, en allemaal met veel hogere prijzengelden dan vroeger. Ook de Nederlandse media hebben dit opgepikt, en de aandacht voor driebanden is de laatste jaren stevig in de lift. Vandaar dat de verwachting al snel werd uitgesproken dat dit jaar de World Cup in Veghel wel eens zeer uitgebreid op de Nederlandse televisie zou kunnen zijn. En die verwachting bleek juist. Van deze World Cup Veghel is de televisiepartner een vooraanstaande: Ziggo Sport.

Laat iedereen het maar weten: live biljarten is terug op de Nederlandse tv!
De Stichting BEN (Biljart Evenementen Nederland) tekent voor de organisatie van de World Cup Veghel. De laatste wereldbekertoernooien in Nederland werden gespeeld in Sluiskil. Harry Mathijssen en Ad Smout van de Stichting BEN zijn al bekend als organisatoren van de Masters (vijf keer), de Bekerfinale (twee jaar) en de Vijfkamp. ,,We wilden nog een stap hoger en liepen al langer met de plannen rond om de World Cup terug naar Nederland te halen. Met de supermarktketen Jumbo hebben we een geweldige sponsor. De keuze is op de CHV Noordkade in Veghel gevallen als locatie, omdat het hoofdkantoor van Jumbo daar is gevestigd.”

KLIK HIER voor uitzendschema en verdere informatie

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media