Wereldtoppers zie je bij Prinsen in Haarlo... en zorgden mede voor een verdiende overwinning op STZ Zundert.

Haarlo – 6 oktober 2019 – HCR Prinsen heeft de opgaande lijn van de afgelopen weken zondag thuis kunnen doortrekken door een ruime en verdiende 8-0 overwinning op het bezoekende STZ Zundert.

Torbjörn Blomdahl voelde zich als een vis in het water en kende geen enkele moeite met Barry van Beers. De Zweed in Haarlose dienst won na 23 beurten met 40-23. In het eerste deel van de wedstrijd had alleen Raymund Swertz moeite om zijn partij tegen Sam van Etten winnend af te sluiten.“Hij keek in het begin wel tegen een achterstand aan, maar raakte geen moment in paniek. Door goed verdedigen kwam hij bij 34-34 langszij en vanaf dat moment liet hij zijn klasse zien en won na vijftig beurten met 40-34”, aldus captain Dinand Prinsen.

In het tweede deel zag hij zowel Dick Jaspers als Anno de Kleine goed spelen. “Anno had geen enkele moeite met Rick van Beers. Anno won in 26 beurten met 40-26. Dick had halverwege een 25-12 voorsprong maar maakte toen een paar foutjes waardoor Roland Forthomme de partij nog spannend wist te maken. Na 20 beurten trok hij de partij met 39-40 toch definitief naar zich toe. We bezetten nu de derde plaats met slechts één punt achterstand op Dallinga en S.I.S. en daar zijn we, na de magere seizoenstart,voorlopig best tevreden mee”.

EEN PITTIG WEEKEND OP KOMST... zaterdag 12 oktober speelt HCR Pinsen uit tegen A1 Biljarts in Apeldoorn. En zondag 13 oktober thuis tegen 't Ivoor uit Boxtel. ”Dit zijn gewoon sterke teams en dat zullen wij zeker niet onderschatten”.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media