Serie van 23 caramboles van Eddy Leppens was verbluffend, sensationeel, verbazingwekkend... en dat leverde in het slot een 8 - 0 overwinning op voor het Haarlose driebanden team van HCR Prinsen.
De 4 spelers van Prinsen waren tegen S.I.S. schoonmaak uit Den Haag tot op de botten gemotiveerd om tegen de koploper van de Buffalo League afgelopen zondag 22 september het uiterste uit zichzelf te halen.

Na een remise en het verlies van vorige week hebben de driebandenspelers op een overtuigende wijze koploper S.I.S. Schoonmaak verslagen. “En met deze winst zijn we natuurlijk ontzettend blij en doen nu weer volop mee. Bij verlies sta je op vijf punten maar nu hebben we slechts één punt achterstand op Den Haag en twee op BC Bousema de tegenstander van volgende week”, aldus een overgelukkige captain Dinand Prinsen.

Hij zag zijn team al na twee gespeelde partijen op een riante 4-0 voorsprong staan door overwinningen van Jef Philipoom op Raimond Burgmans, 40-30 in 20 beurten en van Raymund Swertz. De Limburger was met 40-11 in 23 beurten veel te sterk voor Martien van der Spoel.

In het tweede deel opende Jelle Pijl tegen Jeffrey Jorissen sterk met een serie van negen caramboles en bleef de gehele partij aan de goede kant van de score. In de zeventiende beurt beslisten hij de partij definitief met een serie van 14 caramboles (34-17). “Jammer alleen dat Jelle voor de laatste zes caramboles 12 beurten nodig had”.

Op de andere tafel keek kopman Eddy Leppens in zijn partij tegen Jean van Erp vanaf het begin tegen een achterstand aan. “En eigenlijk hadden we er al rekening mee gehouden dat het 6-2 zou worden. Maar bij de stand van 17-27 in de dertiende beurten gebeurde er toch iets bijzonders. Leppens kreeg de ballen goed onder controle en met een wereldserie van 23 caramboles maakte hij de partij uit”. Van Erp wist in de nabeurt niet meer te scoren.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media