HCR Prinsen ontvangt koploper S.I.S. Schoonmaak... Na de remise in de eerste wedstrijd en het verlies van afgelopen zondag, maakt komende zondag 22 september koploper S.I.S. Schoonmaak uit Den Haag haar opwachting bij de driebandenspelers van HCR Prinsen in Haarlo. Net als in de eerste twee wedstrijden kan captain Dinand Prinsen niet over Dick Jaspers en Torbjörn Blomdahl beschikken. “En dat is heel jammer want deze twee spelers zouden in deze topper wel het verschil kunnen maken. Ik kan gelukkig wel over mijn beide Belgische topspelers beschikken en daardoor speelt Eddy Leppens als kopman en Jef Philipoom op plek twee. Jelle Pijl neemt zondag plek drie voor zijn rekening Raymund Swertz speelt op plek vier”.

Maar is dit voldoende om minimaal een punt te pakken? “Dat is heel moeilijk te zeggen, beide teams zijn aan elkaar gewaagd” Zij komen wel met mensen als Jean van Erp en Raimond Burgman op de eerste twee plekken. Met Jeffrey Jorissen op drie staat daar wel een team dat sterk in de breedte is en vlak ook Martien van der Spoel op plek 4 niet uit die nu ook voor de Haagse formatie speelt. Het zal opnieuw niet gemakkelijk worden voor ons, maar misschien lacht ons dit keer het geluk wel toe, dat we in de eerste twee wedstrijden net niet hebben gehad”.

De wedstrijd aan de Eibergseweg begint komende zondag om 13:00 uur met de partijen tussen Philipoom en Burgman en Swertz tegen Van der Spoel. Aansluitend dan Leppens tegen Van Erp en Pijl tegen Jorissen.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media