Verdiende overwinning HCR Prinsen op ‘t Hartje van Wanrooy... Haarlo 7 maart 2019 - HCR Prinsen heeft door een 6-2 overwinning op het bezoekende ‘t Hartje van Wanrooy nog een kleine kans om de play off ronde om het kampioenschap te halen. De achterstand op de nummer vier bedraagt nog steeds twee punten met nog twee wedstrijden te gaan. Direct na deze mooie overwinning ging de reis naar Apeldoorn voor de beker.

Halverwege de wedstrijd in Haarlo stond het nog gelijk, maar in het tweede deel trok de ploeg van captain Dinand Prinsen toch verdiend aan het langste eind. De enige verliespartij kwam op naam van Anno de Kleine die met 15-40 in 14 beurten zijn meerdere moest erkennen in Davy van Havere. Tegenover de nederlaag van De Kleine stond een prima overwinning van Jelle Pijl die met een paar grote series met 40-20 te sterk was voor Frank Martens. Voor de 40 caramboles had de Hengeloër 24 beurten nodig.

In het tweede deel van de wedstrijd speelden zowel Raymund Swertz als Eddy Leppens een prima partij tegen respectievelijk Wim van Cromvoirt en Harrie van de Ven. “Beide spelers hadden in het begin wel moeite om los te komen van de tegenstander, maar uiteindelijk ging de winst meer dan verdiend naar mijn spelers met natuurlijk een prima slotserie van 16 caramboles van Eddy Leppens”, aldus captain Dinand Prinsen die de hoop op plaatsing nog niet heeft opgegeven. Leppens won met 40-27 in 21 beurten en Swertz in 22 beurten met 40-26.
Paaszaterdag om 13.00 uur spelen we de thuiswedstrijd tegen Zundert, en dat wordt wederom een belangrijke, want Zundert staat 2 punten boven ons met een gelijk “Doelsaldo” bij winst van ons komen we nipt boven hen.

De Bekerwedstrijd in Apeldoorn werd een 4-4 gelijkspel...  waarbij “wij” wel in sets aan de goede kant van de score bleven 8-4.
Dick verloor met 2-1 , Eddy won 3-0 , Anno verloor 2-1 en Jelle won met 3-0, waarbij Jelle op een “sneaky” manier de eerste set won bij een achterstand van 14-1 maakte Jelle een serie van 14 en won de set met 14-15 !
De return in Haarlo, voor een plaats in de bekerfinale is op paaszaterdag vanaf 19.00 uur na de wedstrijd tegen Zundert.

1e paasdag spelen we dan nog voor de competitie de laatste wedstrijd in Den Haag tegen de regerend kampioen S.I.S Schoonmaak. En dan hopelijk nog de Play offs.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media