L&B Ledermode en HCR prinsen houden elkaar in evenwicht.  Hoeven 31 maart 2019Het is de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen niet gelukt om in Hoeven de vierpuntenwedstrijd van mede play-off kandidaat L&B Ledermode te winnen. Na een 2-2 tussenstand werd het uiteindelijk een terechte 4-4 puntendeling.

“En op deze uitslag is niets aan te merken. Eddy Leppens speelde een goede partij tegen Dave Christiani en won verdiend in 28 beurten met 29-40 met slotseries van zes en vijf caramboles. En ook Dick Jaspers was deze middag superieur tegen Eddy Merckx. Met onder andere series van negen, zes en tweemaal acht won mijn kopman met 13-40 in 15 beurten”, aldus captain Dinand Prinsen na afloop.

Tegen deze twee winstpartijen moest hij wel twee verliespartijen incasseren van Anno de Kleine en Jelle Pijl. “Anno trof het niet tegen Peter de Backer en verloor kansloos met 40-15 in 21 beurten. Peter had series van tweemaal zeven, eenmaal acht en eenmaal zes caramboles. Jelle kon John Tijssens nog tot 21-17 bijbenen, maar toen zijn tegenstander een serie maakte van elf caramboles was ook deze partij gelopen en ging de winst met 40-24 in 28 beurten naar Tijssens”. Door deze puntendeling blijft het verschil met de nummer vier twee punten.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media