Belangrijke tevens lastige uitwedstrijd HCR Prinsen in Sluiskil... Met nog zes speelronden te gaan in de driebanden Buffalo League staat er voor komende zondag voor de spelers van het Haarlose HCR Prinsen de belangrijke maar lastige uitwedstrijd bij Dallinga.com in Sluiskil op het programma.

“Dit is inderdaad een belangrijke maar tevens ook een lastige wedstrijd. De thuisclub vecht voor haar laatste kans om eventueel nog mee te gaan doen om de vier play-off plaatsen voor het kampioenschap, maar wij kunnen ons geen puntverlies permitteren want de nummer vijf, L&B Ledermode, zou daarvan kunnen profiteren. Zij spelen namelijk bij hekkensluiter Burgmans Biljarts en hebben slechts één punt minder dan wij”, weet ook captain Dinand Prinsen van de Achterhoekse formatie.

Prinsen speelt zondag met Dick Jaspers op één, Eddy Leppens op twee, Anno de Kleine op drie en Raymund Swertz op vier. Captain Berry Dallinga speelt in een sterke opstelling met drie Belgen en een streekgenoot, namelijk Frédéric Caudron, Jean-Paul de Bruijn, Steven van Acker en Raymond Ceulemans. De eerste wedstrijd in Haarlo werd door HCR Prinsen overtuigend met 8-0 gewonnen.

De eerste twee partijen in Sluiskil beginnen zondag om 13:00 uur.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media