HCR Prinsen zondag tweemaal in actie tegen streekgenoten. 

Haarlo 24 februari 2019 – De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen komen zondag tweemaal thuis in actie. “En het zijn allebei voor ons belangrijke wedstrijden. Zondagmiddag spelen we tegen het Apeldoornse A1 Biljarts en later dan nog de return van de bekerwedstrijd tegen BC Bousema, aldus captain Dinand Prinsen.

 

“A1 Biljarts staat weliswaar op de tiende plaats van de ranglijst maar van onderschatting mag echt geen sprake zijn en wij kunnen ons in dit stadium van de competitie geen puntverlies veroorloven in de strijd om een play-off plek.
En ook in de beker hebben wij tegen BC Bousema weliswaar een prima uitgangspunt met een 6-2 voorsprong en 7-5 in sets, maar vergeet niet dat het spel in setjes tot 15 caramboles zijn eigen wetten kent en ongeacht met welke spelers de tegenstander komt blijft het gevaarlijk”.

Prinsen kan zondag niet over Dick Jaspers beschikken waardoor Eddy Leppens beide keren de koppositie gaat innemen. Anno de Kleine speelt op plek twee, Jelle Pijl op drie en Raymund Swertz op vier.

Zondagmiddag beginnen de eerste twee partijen om 13:00 uur en de bekerwedstrijd gaat om ongeveer 18:30 uur aan de Eibergseweg 13 van start.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen
Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo
0545-261232

Klik hier voor contact formulier
Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of een beginner,
en wilt u graag lid worden van onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Volg ons op social media