Na de nederlaag afgelopen zondag in Zundert, staan de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen komende zondag opnieuw voor een zware en misschien wel een onmogelijk klus. Tegenstander is dan het ongeslagen S.I.S. Schoonmaak uit Den Haag, dat met negentien punten uit tien gespeelde wedstrijden de ranglijst onbedreigd aanvoert.
“Niets is natuurlijk onmogelijk, maar dan moet wel alles meezitten. De tegenstander moet een mindere dag hebben en wij moeten in een bloedvorm verkeren en dan kunnen we misschien voor een verrassing zorgen. Maar normaal gesproken wordt het inderdaad een hele zware opgave”, aldus captain Dinand Prinsen.
Hij kan komende zondag overigens wel weer over Dick Jaspers beschikken, waardoor Eddy Leppens weer op twee gaat spelen, Anno de Kleine op drie en Jelle Pijl op vier. Cor Trampe, de captain van S.I.S. Schoonmaak, komt in zijn vertrouwde formatie naar de Achterhoek, met Glenn Hofman op één, Jean van Erp, afgelopen weekend nog goed voor een serie van zestien caramboles, op twee, Raimond Burgman op drie en Jeffrey Jorissen op vier. De eerste twee partijen aan de Eibergseweg in Haarlo beginnen zondag om 13:00 uur.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook