HCR Prinsen kende zondag in het tweede deel van de wedstrijd veel problemen met het bezoekende Dallinga.com. Halverwege stond de ploeg van Dinand Prinsen wel op een 4-0 door overwinning van Raymund Swertz en Anno de Kleine op respectievelijk Koen Saver en Steven van Acker, maar Eddy Leppens en Jelle Pijl hadden veel moeite met hun tegenstanders Jean-Paul de Bruijn en Jeffrey van Nijnatten
 
Swertz behaalde een regelmatige overwinning van 40-17 en had daar slechts 24 beurten voor nodig. De Kleine keek alleen in het begin tegen een kleine achterstand aan, 9-12, maar zette daarna de partij naar zijn hand en zegevierde met 40-30 in 27 beurten.
 
Wie gedacht had dat in het tweede deel de spelers van captain Prinsen snel orde op zaken zouden gaan stellen, kwamen vooral in het eerste deel van de beide partijen bedrogen uit. “Vanaf het begin hadden zowel Leppens als Pijl moeite met De Bruijn en Van Nijnatten. Leppens stond halverwege op een 13-26 achterstand en Pijl stond na twintig beurten met 18-25 achter”, aldus de captain. “In het tweede deel kwamen mijn spelers goed terug en bij de stand 30-30 tussen Leppens en De Bruijn was op deze tafel nog van alles mogelijk en ook Pijl kwam bij de stand 27-25 voor het eerst op voorsprong. Bij 34-32 in het voordeel van Leppens maakte hij aan alle onzekerheid een einde door de partij met een serie van zes caramboles in de achttiende beurt uit te maken”. Uiteindelijk bepaalde Jelle Pijl de eindstand op 8-0 door een 40-32 overwinning in 35 beurten.
 
“Als je wint met 8-0 van Dallinga.com dan heb je het goed gedaan, maar om eerlijk te zijn zag ik het donker in toen Leppens en Pijl op achterstand stonden. Gelukkig hervonden ze zich in het tweede deel en trokken ze alsnog aan het langste eind”, aldus een opgeluchte captain.

 

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook