Na het afgelopen “dubbel” weekend de volle buit te hebben gepakt staat voor de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen voor komende zondag de thuiswedstrijd tegen het altijd lastige Dallinga.com op het programma.
 
“En dat zal geen gemakkelijke opgave worden ondanks de zes punten tot nu toe van de ploeg uit Zeeuws Vlaanderen”, weet ook captain Dinand Prinsen. “Afgelopen weekend speelde de ploeg twee keer gelijk en met name in die laatste wedstrijd tegen koploper S.I.S. Schoonmaak toonde de ploeg over veel veerkracht te beschikken en bogen een 0-4 achterstand alsnog om in een 4-4”.
 
Zelf is hij over de resultaten van het afgelopen weekend redelijk tevreden. “Thuis tegen Aardexpress kregen we het toch nog onverwacht moeilijk maar bleven met de 5-3 wel aan de goede kant van de score. Een dag later ging het in partijpunten zelfs nog een puntje beter door in Apeldoorn A1 met 2-6 te verslaan”.
 
“Of dat een goed voorteken is, is natuurlijk afwachten, want Dick Jaspers zal er dit keer niet bij zijn. Eddy Leppens staat nu op plek één en Anno de Kleine schuift weer door naar twee. Jelle Pijl speelt op drie en Raymund Swertz op vier”.
 
De tegenstander kan overigens niet over Frédéric Caudron beschikken, waardoor Jean-Paul de Bruijn naar één gaat, Steven van Acker vermoedelijk naar twee en Francis Forton naar drie. Als vierde speler zal Jeffrey van Nijnatten voor de ploeg uit Sluiskil aan de tafel verschijnen.
 
De eerste twee partijen aan de Eibergseweg in Haarlo beginnen om 13:00 uur.

2 Matchtafels

2 kleine tafels

Contact

Hotel Café Restaurant Prinsen

Eibergseweg 13, 7273 SP Haarlo

0545-261232

Klik hier voor contact formulier

Klik hier voor routebeschrijving

Lid worden

Bent u nu al biljarter of

een beginner, en wilt u 

graag lid worden van

onze biljartvereniging?

   * Meld u vrijblijvend aan!

Donateurskaart

Voor € 25 per seizoen steunt u

het biljarten op het allerhoogste

niveau. U kunt dan bij alle

wedstrijden aanwezig zijn. Voor

meer info klik hier.

Volg ons..

 

ook op Facebook